onsdag 23 maj 2007

under kontroll igen

Nu vet jag (tror jag) varför det var jobbigt måndag+tisdag. Jag började med attjobba alldels för länge måndag (uppåt sju timmar). Sedan drack jag öl på kvällen. Sedan dålig sömn på det.

Jag tror att jag är stresskänslig så till den grad att en mindre sak kan få mig ur balans. Och då kan jag inte sova, och då blir det inte bara dåligt, utan horribelt.

Inatt sov jag bättre. Ska sova nu igen snart. Ska bli såå skööööönt.

9 kommentarer:

carulmare sa...

Jag läser ikapp, om bakslag och stresskänslighet, och hoppas att du kan ta det lugnt nog. Är det nya jobbet lugnare än det gamla...?

loppispoppis sa...

hej! egentligen inte lugnare, men mer spec:at. Jag är inte ansvarig för 120 milj och 45 personer längre. Nu bara 10 personer. Och en bra process att följa. Och alla (iallafall de flesta) vet att jag varit sjukskriven, vilket också gör att gränssnittet känns renare. Kanske det också är "smekmånaden" som man brukar få på ett nytt jobb. =)

"A Peaceful Warrior" sa...

Skickar positiva tankar till dig. ;)

loppispoppis sa...

a p warrior: tack, och jag till dig. Hur är huvudet?

Maria Byström sa...

härligt att du är på rätt köl igen ;-)

Gisan sa...

Skönt att du hittat den röda tråden. Kramar...

annelie sa...

Hej. Måste ju kolla in din blogg nu också! Ska genast läsa mer. Ha det bra!

Manon sa...

Hoppas du sover bättre nu! Har lika det där, svårt att sova, sovit 4-5 timmar/natt denna vecka...svårt att koncentrera sig då!

Jag hoppas att det nya jobbet blir lugnare än ditt gamla. Är det på heltid?

www.dentatuerademamman.com sa...

Att sova är superduperskönt tycker jag, jag kan sova i förebyggande syfte också, om jag måste sova fast jag inte är trött.