Hett tips:
tre avokadossar: mosas, klicka i lite (fet) créme fraiche, örtsalt, svartpeppar, två-tre vitlöksklyftor pressas i. Om du har stavmixer, använd den. Klart! Gudomligt gott! Jag var bara tvungen att dela med mig.
lördag 19 maj 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
9 kommentarer:
Vet du! Det där ska jag prova. Det lät gott! Vad har du det till? Misstänker att man kan ha det till olika sorters maträtter!
manon, jag brukar ha det till stavar av morötter, stjälk-selleri, gurka, allt doppas i guacamolen och avnjutes till en bra film. Eller så har jag tortilla chips till, eller så kan du äta det till en köttbit eller annan mat. Prova och berätta sedan hur det gick.
Ja, det är supergott!!
Kul att du hittade in till mig!
Ha det gött!!
heffa: japp, jag har gjort den nu, hade varken creme fraiche eller örtsalt, men det blev bra ändå!! Tog vanligt salt.
Kul att du hittade hem till mig.
å, du gör nästan exakt som jag. Det enda är att jag brukar stänka i några droppar citronsaft också.
Guuuuuuuuud så gott det är! Mums!
(och stavmixer saknar jag. jag körde sönder min senaste så den fick kortslutning och bara dog)
maria: aha, vilket bra tips med citron -- det håller väl det bruna borta?
Japp! I mexiko hade de alltid en skvätt citron i. Men jag brukar ta ett par droppar från en sån där gul plastcitron och det funkar lika bra!
maria b: jättebra tips, det ska jag ha i nästa gång!! Var du länge i mexico?
Låter mumsigt! :-) Kramar...
Skicka en kommentar