fredag 4 maj 2007

förhållningssätt till jobbet

Jag har idag tänkt lite. (till skillnad från alla andra dagar =)

Och jag har insett att det alltid finns mer jobb att göra. Jag måste, måste lära mig att prioritera. Och kommunicera mina val.

Jag har så lätt att säga ja, ja, ja. Jag måste börja säga nej, nej, nej.

Suck. Jag har ju vetat om det hela tiden. Men idag gick det upp ett ljus.

4 kommentarer:

Maria Byström sa...

ååå, att säga nej-tips kommer att komma i måbraskolan. Lovar!

www.dentatuerademamman.com sa...

Det är alltid bra att komma till insikt om vad man kankse inte gör så bra, då finns det ju en chans att ändra sig. Börja prioritera och tänk på dig själv och familjen i första hand, jobb är värdsliga saker egentligen.

carulmare sa...

Var går gränsen för hur mycket man skall göra för jobbets skull... eller för att kunna känna sig nöjd med sig själv...? Idag fick jag höra att två av mina arbetskamrater skulle ta söndagen till hjälp för att hinna med allt som skall göras.

Gratulerar till bostadsköp! Själv köpte jag för ett och ett halvt år sedan och jag minns ju hur det kändes. Hur förundrad och glad jag blev över att jag vågade...! Jag som är så förfärligt rädd för stora affärer.

Gisan sa...

Det är svårt att hålla sig till det. Men det är bra att du har det i bakhuvudet. Det är en god bit på vägen. Jag tror jag har kommit en bit där jag med (i tankarna). Det är svårt att få omgivningen att acceptera att man börjar säga nej. Kramar...