tisdag 22 maj 2007

idag

Bakgrund: Sov jättedåligt inatt, någon sorts bakslag, törnsten, har jag råkat ut för
Känsla: trööööt, stark illamående, förvirrad, tunnelseende, oregelbunden andning, svårt att koncentrera mig
Övning: andningsövning, avslappningsövning, eftermiddagstupplur, koppla bort måsten, göra några trevliga saker

Idag har jag träffat psykologen på förmiddagen. Där fick jag nya andningsövningar. Det verkar som om när jag får full fokus på andningen landar jag i kroppen när den är flaxig. Jag ser fram emot att* under det kommande året jobba med händelser i livet och på jobbet där jag upplever att jag vill agera annorlunda, bli bättre på att kommunicera. Och framför allt hitta nya sätt att hantera situationer som för mig varit mina dåliga mönster.

På eftermiddagen träffade jag min jobbmentor. Vi kom fram till att vi ska träffas var tredje vecka även detta år. Känns verkligen bra. Han är jättebra, och jag ser fram emot att få mer jobb-coaching med "hemuppgifter" att testa på mina medarbetare under året.

Är just hemkommen från segling. Det är något som jag gillar, och där jag kan koppla bort allt annat totalt. Känns bra i kroppen. Vi satt i bastun efteråt allihopa och pratade. Det var också bra. Jag ser fram emot fortsättningen på kursen, det ska bli jättekul att lära mig mer om taktik och trix.

Idag fick jag en kursbok med posten. Det ska bli kul att planera in tid för att läsa och göra övningarna.

Det ska bli riktigt varmt i helgen! Jag ska vara utomhus då och få sol på mig, och kanske segla!

Jag ska vara duktigare med att gå från jobbet i tid, dvs mina 75%. Det har blivit uppåt 85% eller som igår -- 100% (INTE BRA). Känner jag. Det kanske är det som är källan till det onda. Jag ser fram emot att gå tidigare från jobbet imorgon för att sticka till seglingen.

* försöker fokusera framåt -- på vad jag vill göra (tack tom).

5 kommentarer:

Gisan sa...

Åh vad jag önskar att du får ro (segla) i själen. Men det är svårt att komma tillbaka. Jag tycker att du gör ett fantastiskt jobb. Skönt att du har bra människor som vägvisare oxå. Kramar...

Maria sa...

Så skönt att du har seglingen som verkar göra dig så gott! Bra att du ska gå från jobbet i tid, det är svårt men det kommer nog också att göra dig gott. KRAM

anna-karin sa...

Härligt att du har hittat något som får dig att koppla av så bra som seglingen. Det var en bra investering. Hejar på dig och läser din blogg varje dag. KRAM

bless sa...

Kära hjärtat, skönt att det känns bra, glöm inte bort att andas. Framför allt att andas ut. Och bara andas ut innan du börjar på nytt. Tror jag nog är bäst.

Anonym sa...

Jag tänkte satsa på en härlig seglingssemester! Har precis kollat här www.rorgangare.se och blivit lockat. Har aldrig seglat förut. Hos dem kan man desutom vinna en seglingsvecka ... tänk om ... suck!