söndag 20 maj 2007

inte bara jag

Som jag skrev i ååh vad klantigt kändes det snöpligt att bli lurad på 244 kr. Fakturan har inte kommit ännu, men jag fick en kommentar från anonym med en länk till en sida där de diskuterar just, persondata.

Jag kände mig totallurad av dem. De var verkligen dåliga på att vara tydliga med att det skulle kosta pengar. Det stod inget på förstasidan, sedan blev man slussad till en ny sida -- och där klickade jag (dum som jag var) vidare utan att läsa ordentligt.

Och snälla ni, varning logga inte in på persondatas sida. Länkarna härovan är helt ok att klicka på, dock!

8 kommentarer:

matrixa shamanen sa...

Hej vännen!
Tack för din förfrågan - jag skrive rlite mer nu i min blogg...
kram på dig!

loppispoppis sa...

Hej! Där är du ju! =) Vad trevligt!

Maria Byström sa...

Tack för varningen!

nike sa...

Hej där och tack för tipset! Men exakt VAD är laserjolle..låter livsfarligt?
Hälsningar
Nike

loppispoppis sa...

Hej Nike!

Och välkommen hit! Laser är en liten enmansjolle som är superskoj att segla. =)

loppispoppis sa...

maria b: ja det är ju så irriterande så jag ville dela med mig av det...

Maria sa...

Oh yes, visst är de kryptiska. Gjorde själv samma sak för ett tag sedan, men tänkte att det måste vara för bra för att vara sant. Ingen info eller adress till dem hittade jag förrän efter mycket letande. Skrev ett mail att jag inte ville "vara med" längre och fick ett jävligt surt mail tillbaka. Detta var man tydligen tvungen att göra inom 24h efter registreringen och jag gjorde det efter 22h... Förstår hur du känner, jag lyckas också alltid med sånt, bara tur att inte jag också blev lurad.

loppispoppis sa...

maria: ja akta dig. jag har ju provat ratsit och då kostar det inget att kolla personers inkomst osv, om man bara vet personnummer osv, så det slog mig inte att det skulle kosta pengar att kolla mitt eget personnummer... Snöpligt... =)