tisdag 17 april 2007

kiss i sängen

Det är inte roligt att vakna i kisspölar, det har DenTatueradeMamman fått erfara.

Vi har alla fått erfara detta någongång när vi var små. Har du några minnen från denna period?

Själv minns jag någon sorts vit vaxduk med frotté på ena sidan, som pappa och mamma bäddade sängen med. Det var oerhört genant den sista gången jag kissade i sängen, jag var säkert fyra år. Jag hade vitt lakan med gröna prickar, eller om jag vände på täcket var det grönt med vita prickar.

Pappa frågade varför jag inte vaknade, och gick på toaletten. Jag minns att jag sa att jag hade kännt efter att toaletten verkligen var där, toalettringen och så. Pappa sa att jag får känna efter lite noggrannare nästa gång. Kanske känna att toaletten är kall... Och mycket riktigt, detta fungerade. Jag drömde en mycket stark dröm, jag var kissnödig, och gick på toaletten, allt var verkligt. Jag skulle just kissa, och kände efter om toaletten var kall, men det var den inte! Så jag vaknade -- och förundrades över hur drömmen kunde simulera verkligheten så bra. Självklart använde min hjärna inte just ordet simulera, men, tjaaa, ni förstår...

6 kommentarer:

www.dentatuerademamman.com sa...

Precis så var det, jag drömde också att jag var på toaletten när jag kissade i sängen när jag var liten. Men att känna efter om toastolen var kall har jag aldrig gjort i drömmen, kan bero på att våran toastol inte var kall. Det är porslin som blir det och vi hade nog plast. Snygg toabild du har men det ser ut som en skräckfilm om den hämnande toastolen.... :)min man har en vebshop som heter svindyr.com därav min mail adress

loppispoppis sa...

Toabilden är från Koh Samui, Thailand.

Belysningen är nattbelysning så att man inte ska vakna för mycket. Lång slutartid på kameran så blev denna bild till. Också kallad "Ändringen". Eller "Guds tro(n)". =)

Efter flera timmars vandring med tung ryggsäck, letandes bungalow, gav jag upp. Allt var uppbokat. Jag tog tag i första bästa turist och frågade efter närmsta hotell. Och så blev det ett rum, med denna toalett. =)

Manon sa...

Hm, minns inte!!! Däremot minns jag att jag tvingades tat gå på toa innan jag la mig och det var superviktigt. Det blev som för Pavlovs hund - långt in i vuxen ålder kände jag behovet. På senare tid har jag insett att jag faktiskt inte behöver det där extra toabesöket!!

anna-karin sa...

Jag minns också det där "lakanet" med plastsida. Funkade det?

www.dentatuerademamman.com sa...

Så du har tagit fotot själv? Det där är ett jäkligt bra kort!

loppispoppis sa...

manon: välkommen hit! Jag brukar fortfarande gå på toa innan jag ska sova. Men mest för att slippa gå upp under natten. =)

a-k: jag vet faktiskt inte om lakanet fungerade. Det var inte liksom jag som fixade med det... ;)

dtm: jajamensan, det är jag som fotat. =)