torsdag 26 april 2007

ketchupeffekten

Nu har jag äntligen kommit fram till bröstmottagningen. Hon var så snäll, jag berättade att det var en sträng och en liten ärta och att det kom vätska ur bröstet, hon bokade in en tid om två veckor men sa samtidigt att det kan vara en mjölkgång som är lite irriterad/infekterad. Det lät så sant. Så nu ska det iallafall mammograferas och så. Känns mycket lugnare nu.

Och så jobbet, nu har jag talat med alla parter; tackat ja, tackat nej och informerat och träffat de som jag tackat nej till -- det finns ju möjlighet att jag hamnar där någon annan gång i framtiden. Och datum är bestämt när jag ska börja jobba -- det blir redan onsdag nästa vecka! Det känns så spännande!

Och nästa vecka, på torsdagen eller så, då hoppas jag ha ett möte med banken för att köpa lägenhet. Det ska bli så grymt skönt när jag vet att jag har ett eget bo!

Det är väl typiskt detta med ketchupeffekten; först händer ingenting, sedan ingenting, sedan kommer allt på en gång. Jag sjukskriven i januari, köp av båt, byta jobb, bröstknöl
ska undersökas, och så nu; förhoppningsvis köp av lägenhet.

8 kommentarer:

henrik sa...

Det låter onekligen spännande när det händer så mycket på kort tid! =)

Ska du jobba 100% från och med onsdag? Känns det bra? Tror du att det kommer att fungera ok?

Maria Byström sa...

Hurra! Jag hoppar av glädje å dina vägnar. Snacka om flow!

Underbart!

www.dentatuerademamman.com sa...

Det där låter bra, men det är typiskt att allt händer på samma gång. Fast hos mig så har det inte hänt särskilt mycket förutom att jag kände oerhörd lycka när vi sjöng "Barfotavisan" och "Det var en kväll i juni" med mina sexåringar på jobbet i dag. Våren är här!!!

Gisan sa...

Vad är det för jobb du tackat ja till undrar jag vetgirigt ;-) Kramar...

loppispoppis sa...

henrik: jag har jobbat 75% senaste månaden, men det har inte varit så svårt eftersom jag sökt jobb på arbetstid... Jag fortsätter med 75% en månad till.

maria: tackar, ja det känns som flow. Mycket, men det funkar, liksom.

dtm: =) Vad enkelt det kan vara. Och vad skönt det låter. Jag har inga barn i närheten sådär, men jag var ute i solen och njöt en stund istället.

gisan: projektledare som jag ju är. Med bra chef, tror jag, och möjlighet att mjukstarta. Det roliga är att h*n inte ser det som ett större hinder att jag är sjukskriven. Utan vill ha mig ändå. Känns bra. =)

Gisan sa...

Låter som du får en chef med en mänsklig inställning :-) Jag är så glad för din skull!!! Kramar...

carulmare sa...

Oj, så mycket på en gång! Nytt jobb, båt, bostad, hälsobekymmer... Kanske var du inte utbränd, egentligen? Var det kanske mest motsättningarna på jobbet som 'tog ner' dig, en liten tid...? Men nu har ni lyckats lösa dem... Och vad bra att din nya chef vet om sjukskrivningen och ändå stannade för dig. Det låter hoppfullt!

Så lycka till med alla projekt, projektledare!:)

"A Peaceful Warrior" sa...

Instämmer med övriga...grattis!
Ketchupeffekten - en klassiker, alltid så av någon anledning. Först ingenting...sedan allt på en gång.
Ha en skön helg nu! Önskar allt gott. =)
//T