torsdag 8 mars 2007

orosmoln

och allt vad det kan göra med mig!

Träffade doktorn idag, och var tvungen att fråga sådant jag oroat mig för;
* kan jag få kicken för att jag är sjukskriven? (Dum fråga, vá) Svar: Nope.
* om jag ska börja på en annan avdelning, de vet ju inte att jag inte brukar vara så här, hur ska jag kunna göra något ifrån mig, de kommer väl tycka jag är konsig... Svar: Vi ska se till att du är som vanligt innan du börjar jobba.


fler saker jag oroar mig för, som inte doktorn kan hjälpa mig med:
* löneförhandlingen om en månad, den kommer ju inte vara på min sida, och vem ska jag löneförhandla med? (får hjärtklappning när jag skriver detta) Jag har ju jobbat jättebra hela året, så dessa två sista månader när jag varit sjukskriven kommer ju inte ge mig någon löneförhöjning direkt...

4 kommentarer:

henrik sa...

Hade du varit lika orolig för att din sjukskrivning skulle förhindra löneförhöjning om du hade varit borta på grund av ett brutet ben, semester eller tjänstledighet?

Jag har länkat till dig från min blogg. Jag hoppas att det är ok?

loppispoppis sa...

:) nej, det hade jag inte varit. Kanske om jag var mammaledig. Suck. Tjänstledighet vet jag de facto att det inte genererar någon löneförhöjning eller ens chans till diskussion.

Ja, det går bra. Jag har länkat till din redan, har du sett det? Jag frågade inte ens... Sorry... ;)

Gian sa...

Jag förstår din oro. Jag hoppas de ser till helheten. Skönt att din läkare inser att du måste må bra ordentligt innan du börjar. Kramar...

henrik sa...

Jo, jag såg att du länkade och det är helt ok. Jag blev glad och kände mig hedrad.