torsdag 22 mars 2007

djävla subba

Blev just omkörd på ica av en tjej i 35+ åldern med barnvagn. Det var ett ställe med två kassor och kön gick som en kö som delade sig i två. Jag stod fint och väntade och så körde hon upp bredvid mig, med vagnen helt klart framför mig.

Dhööööh, om jag står här bakom henne så borde hon väl fatta att jag kom hit först, tänkte jag. Eller hur tänker hon nu... Nä, hon står kvar. Så jag kikar lite på henne. Hon vänder sig efter ett tag (jag fortfarande som en fågelholk) och säger "vilken kö står du i då?". ÖÖÖÖh, säger jag och chippar efter luft. Och hon vänder sig mot sin son och fortsätter ignorera mig.

Hon "tog" sig en plats en bit fram i kön helt enkelt. Men varför? För att hon kunde? För att jag inte protesterade? Det syntes väl inte i förväg att jag inte skulle protestera? Kan hon ha missat att se att jag stod där trots att hon var tvungen att akta mig med sin barnvagn?

Finns det inget rätt och riktigt?

5 kommentarer:

Bubblan sa...

Du skulle skrikit - Du går för fan inte före mig i kön..

loppispoppis sa...

hihi, jag är inte så högljudd av mig. Jag är mer betraktande. Jag hade ju inte bråttom. Intressant hur folk BETER sig.

Maria Byström sa...

Knäppisar och puckon finns det överallt. Tyvärr. Både med och utan barnvagn. Rullatortanter är ett aber det med. För att inte snacka om pensionerade gamla generaler som jag ständigt är i luven på ;-)

loppispoppis sa...

=) rullatortanter har jag inte träffat på problem med, ännu. =) De som jag känner till är alldels för immobila för att klara av något sådant....

~M~ sa...

Vilka människor det finns *skakar på huvudet*