torsdag 1 februari 2007

sömnlös, mina svagheter

Det är massor som rör sig i mitt huvud, jag är så målfokuserad! Jag vill hitta lösningar hela tiden, vilket gör att jag ältar, ältar. Jag vet att lösningen är att skriva ner och därmed bearbeta det som rör sig i huvudknoppen, skriva ner som också innebär att göra synligt, verkligt.

I halvdrömmen har jag identifierat en väg att gå.

Jag har följande svagheter

  1. jag är ambitiös
  2. jag är målfokuserad,
  3. om jag har svalt ”betet” kör jag sedan på det, även om det kostar på

Vad ska nu detta tjäna till?

5 kommentarer:

henrik sa...

Läser om dina "svagheter" som ju är något väldigt bra i rätt sammanhang. Fast ibland är det förstås bra att vara precis tvärtom. Gäller att hitta en bra balans mellan de båda.

Anonym sa...

Jag känner att jag blöder. Jag måste lägga några lager om min kärna. Som en lök har lager vill jag skydda mig. Svagheterna kan också vara styrkor men i annat läge, hoppas jag.

Laban sa...

Ambitiös och målfokuserad. Ja det är ju något jag själv känner att jag borde vara mer av. Men har nog ändå nån slags aning om att det inte är helt till min nackdel att jag inte är det i den utsträckning jag kanske borde. Då kanske jag också hade varit där du är nu juh...

Det är väl just det; borde. Varför borde jag det? Jag mår väl bra ändå. Vår omvärld tutat i oss att det är enbart positiva egenskaper. Men så är det ju inte...
Som henrik säger gäller det väl att hitta nån slags balans.

malve sa...

Jag har börjat läsa din blogg från början. Vad spännande - precis det som jag själv jobbar med.
Jag tycker oxå att det jättebra att skriva ner saker. Det är precis som att jag ältar saker för att jag inte ska glömma bort dem. När jag har skrivit ner tankarna, så försvinner dom. Skönt!

loppispoppis sa...

ja precis, så funkar det för mig med, det är ju så skööönt!