onsdag 21 februari 2007

piller i långa baner två

Nja, jag kan ju inte ta mina piller ännu, ju. Har ju ätit johannesört i fyra veckor, så det är tydligen ingen bra kombination, läste jag i FASS

5 kommentarer:

smulan sa...

Hej igen! Jag tycker du ska kontakta din doktor igen ang. din medicinering. Jag tror att det är viktigt att du börjar äta de mediciner du har blivit ordinerad - johannesörten har nog ingen betydelse i sammanhanget. Jag är sjuksköterska om du undrar :)
Jag tycker att de symtom du beskriver är typiska för utmattningsdepression, och då behöver du vara sjukskrien en ganska lång tid och helst få proffessionell hjälp av någon. Via din doktor eller egen kontakt. Var stark och försök ta till vara det positiva i din tillvaro. Det är de råd jag kan ge (av egen erfarenhet) Lycka till!

loppispoppis sa...

Nu har jag ringt, och han har telefontid i em, så då får jag veta.

Det skumma är att jag inte känner mig deprimerad. Jag är glad för det mesta som inte handlar om min chef eller krav.

Men doktorn säger det också, jag skulle klara av att vara mer teflon om jag hade högre seretoninhalt i hjärnan, och det ska dom här pillrerna hjälpa till med.

Dock, jag gillar inte piller. Jag vill klara mig själv! Känner mig som en orm som ligger på backen och någon har satt en pinne över min kropp, jag kommer inte fram inte tillbaka, utan ligger bara där och kullrar mig.

loppispoppis sa...

Nej, sa han. Ska följa rekommendation i FASS. Så två veckor får jag vänta.

Anonym sa...

Det är bra att du ger pillren en chans. Jag trodde också att jag var glad, ända tills jag motvilligt provade dem... och då upptäckte jag att jag hade gått omkring och ansträngt mig heltid för att tänka positivt trots att jag egentligen var helt slut.

loppispoppis sa...

anonym: du har helt rätt. Jag har inte fattat det ännu, bara. Ska träffa doktorn igen imorgon, och ta beslut om pillren. Jag har hört så motstridiga uppgifter nu om att ta och inte ta dem så det är väl bäst att prata med doktorn igen.

Jag tror också jag har varit tvungen att anstränga mig att vara glad... Jag har inte kännt mig deppig...