lördag 8 september 2007

cysta på äggstocken

den sitter där på vänster äggstock och är tre centimeter i diameter. Och känns som illa mensvärk. Gör ont, stinger. Inte hela tiden, men det mal och mal. Och iblan kan jag inte göra annat än att koncentera mig på att andas. Det gör så ont. Jag fixar inte mer.

9 kommentarer:

carulmare sa...

Oj, så mycket det händer. Spiral och cystor och illamående och värk...! Du kan inte ana hur ynklig jag är hos gynekologen. Förra året måste jag dit mest hela tiden... och ändå var det inte alls så dramatiskt som för dig. Cystorna tror jag var naturliga, för mig. Du vet sådana där som kommer och går med mensen. Och någon spiral ville jag bara inte höra talas om...

Kram på dig!

christel sa...

Åhh.. Kämpa på och stor kram på dig!

Tänk "Det som inte dödar gör dig starkare", om det kan vara någon tröst..

Maria sa...

Du kommer att fixa det även om det inte känns så nu. Jag skickar många och stärkande kramar till dig!!!

bless sa...

Oj, kära hjärtat, jag hoppas att det lättar.

loppispoppis sa...

Usch, men idag är det lite bättre. Inatt läste jag på om cysta + äggstock på webben, inte så upplyftande läsning. Hela eller delar av äggstocken kan dö, och kräver operation!! Och ibland kan det vara icke-klar vätska utan blodfyllda cystor -- och även cancer. Usch. Inget som jag vill ha.

Anonym sa...

En minut i taget.

Tänker så på dig. Kraaaaaam

malve sa...

Av netdoktor och liknande kan man bli riktigt uppskrämd!
Skönt att höra att det känns lite bättre.
Kram!

phu sa...

hej, har opererat bort totalt 4 cystor i mitt liv. varav 2 förra veckan. Allt jag kan säga är håll koll på den. Jag är 15 och nu pga att jag fick en cysta har jag bara en äggstck kvar. cystor ska inte göra ont om de inte ställer till problem så fortsätter det göra ont eller om det blir värre. titta på det igen. hellre en gång för mycket än en gång för lite. hoppas det går över kramar phu.

Anonym sa...

jah har varit på sjukhuset på akis i uppsala.och då fann dom en liten cysta i höger äggstock.jag har haft ont över en vecka nu.kan man opera bort den?