tisdag 30 januari 2007

piller i långa baner

Jag var och köpte piller igår, vitaminpiller, omega3-olje-kapslar, och johannesört-te. Och så har jag gjort min favorit-sallad; har ni provat det någon gång? att ha i vitlök i den, och så har man i tex pinjenötter eller granatäpple-kärnor, olivolja, och så santa-marias italienska salladskrydda (blå burk). Mums! Det måste ju bara gå rakt in i själen? :)

Och så en brasa i öppna spisen på det. Mmmm.

Om det inte hade kännts helt fel (skulle slippa ångesten) så hade ett par glas vin till det suttit rätt bra. Men jag vill inte använda vin i uddavtagande syfte. Vin dricker jag när det är gott!

4 kommentarer:

Rachel sa...

Hej!

Tack för din kommentar! Vill bara säga att det är nog inte som så att jag har någon överhängande ångest över det där... jag käkar på rätt glatt faktiskt, men när det blir FÖR mycket (som i lördags) så är det klart man tänker på det...

loppispoppis sa...

Hej rachel, vad trevligt att du hittade hit! du är min första besökare!

Anonym sa...

Dessa piller hjälpte mig att bli piggare: stark dos av B12, MSM, järn och magnesium. Berocca är en effektiv brustablett speciellt framtagen mot stress (som förbrukar mer av vissa vitaminer och mineraler).

loppispoppis sa...

Tack för tipsen! Det ska jag kika efter nästa vecka. Jag gillar egentligen inte piller, men så länge det är mineraler och vitaminer och oljor och så, tycker jag att det är en annan sak. :-)