onsdag 11 juli 2007

akvarium

Idag har jag installerat mitt nya akvarium. Fiskarna är bara ca 20 stycken, och akvariet ganska stort - 275 liter. Och mycket växter. Det är fortfarande lite grumligt i vattnet. Men de är helt underbara att titta på.

Så, istället för TV... Varför inte ett riktigt akvarium. Nu är det bara hängmattan som saknas i mitt kryp in så kommer det vara bara bäst!

10 kommentarer:

Anonym sa...

ååå, det låter helt underbart!

Grattis till akvariumet :-)

Gisan sa...

Åh, akvarium som är så rofyllt. Kanske att jag skulle börja fundera på det igen... Jag är så TV-trött och ljudtrött över huvud taget. Tittar bara på film i stort sett när jag själv får bestämma. Akvarium ger bara ifrån sig dova, sköna ljud :-) Kramar...

carulmare sa...

Vad fint det låter! Tänker du ha hängmatta inomhus...? Ja, jag tycker nog att standarden för heminredning borde få en... spark i ändan. Mitt drömhem, tror jag, skulle ha ribbstolar på väggarna, gungor och trapetser i taket... och, ja, minst en hängmatta! :) Det skulle väl förutsätta väggar och tak av trä, gärna stock... Ja, jag vet inte hur det är med er, men jag är i alla fall släkt med aporna...! :) Och studsmatta, glöm inte studsmattan!

Akvarier är också fina, men behöver de inte ganska mycket skötsel? En bild på ditt akvarium?

Lycka till med arbetsstarten!

P I F F L A N sa...

Hej du! Ser dig lite här och där i bloggsfären, tror vi läser ett antal samma bloggar så jag tänkte komma och hälsa på. Gillar din blogg också, och tänkte påpeka att vi båda verkar vara lika beresta, jag har också klarat av 12% av världen :)

Maria sa...

Så mysigt med akvarium och det är verkligen rogivande att sitta och titta på. Hade akvarium som liten, men fiskarna dog hela tiden... hmm jag var nog ingen bra fiskmamma.

Hoppas du mår bättre nu, tänker mycket på dig. KRAM

malve sa...

så mysigt. jag funderar oxå på fiskar. barnen vill ha husdjur men jag är lite för lat...fiskar kanske inte är så jobbigt

christel sa...

Låter jättemysigt och avslappnande. En bra tanke att ha det istället för TV, då skulle man kanske rensa huvudet bättre..

loppispoppis sa...

jag tycker det är otroligt avslappnande, jättemysigt att titta på. Men massor med jobb! Det är två pumpar till det, och så ska de ha mat också... Men det finns vecko-mat man kan använda -- och så finns det apparater att köpa som kan dosera ner maten till dom. Jag är lite dålig på att komma ihåg mina piller, så hur ska jag komma ihåg att mata dom... Det är bara att lära mig, liksom. Annars dör dom ju! =(

loppispoppis sa...

carulmare; javisst tänkte jag ha hängmatta inomhus. då kan jag ligga och titta på fiskarna och mysa. Och läsa. Jag ska göra iordning ett "mysrum" där jag kan ha detta. Ska börja med att måla lite först, så det blir fräsht i det rummet. Jag köpte ju lägenheten i maj, och har inte orkat/hunnit fixa något ännu.... Ribbstolar låter helt rätt -- inte något för mig, men jag har tidigare funderat på klättervägg. =)

loppispoppis sa...

pifflan: hej pifflan, och välkommen hit! Kul att du gillar att resa, precis som jag!