söndag 17 juni 2007

jättefööörkyyyyld

Pang sa det bara så nyser jag och är täppt och ruskig. Ugha. Inge kul alls. Kanske ska jag bege mig ut och köpa en tv. Jag är ju helt tv-befriad. Ibland är det trevligt att ha, speciellt om jag ligger hemma och ynkar mig.

Här är min favvo-strip som kanske inte är så aktuell längre, men den är ju så sköööön, juh. Även om det inte längre pratas så mycket om fågelinfluensan.

9 kommentarer:

Inkan sa...

Har varit lite seg med att hälsa på bloggvänner. Har läst igenom vad du skrivit i dina senaste inlägg. Så fint att du - trots snuvan, ändå kan se på dig själv på lite distans nu: "Så eländigt var det" Men var rädd om dig själv; en gång bränd så är man lite skör. Det är så lätt att rusa iväg.

Maria sa...

Skickar massor av "Krya på dig kramar" till dig och hoppas att förkylningen snart släpper greppet om dig!!

Maria Byström sa...

Krya på dig och hoppas du tar hand om dig lite extra. kram

Hannele sa...

Inte kul, då får det bli kiwi och jordgubbar.

"A Peaceful Warrior" sa...

Åh så tråkigt...krya på dig!

Impad av att du inte har en TV måste jag säga, (det är det nog inte många som inte har idag haha). Det är väl ungefär som att inte ha en mobil? Fast det går ju att klara sig utan även om många nog inte tror det... Det fanns faktiskt en tid då vi inte hade sådant.

Gisan sa...

Tv-lös låter som ett härligt alternativ. Jag ser egentligen inte mycket på det som TV sänder. Däremot en hel del film. Jag vill välja när och vad jag ser. Har tidigare levt med en som såg på vad som helst bara TVn var på. Det har gett mig en viss TV-allergi. Krya på dig! Kramar...

loppispoppis sa...

Förkylningen håller i sig. Jobbar hemifrån idag... Sitter och läser. (men inte just nu... =)

Kul att *äger inte TV* kunde vara intressant status, har inte tänkt på det innan...

carulmare sa...

Jag har inte heller någon TV - och får ibland lite förfärade kommentarer om det. Men jag överkompenserar ju med en annan ruta, gissa vilken!:)

loppispoppis sa...

Inte så svårt --- datorn !! =D